Wie spreek jij vandaag?

Begin met inspireren. Sluit je aan bij een fantastisch team van consulenten. Dit is hét platform waar consulenten coaching bieden op allerlei gebieden. Van persoonlijke ontwikkeling, coaching, advies, spiritualiteit of simpelweg een luisterend oor. Het is aan jou hoe en wanneer je werkt. Bepaal zelf je uren en je tarief. Je werkt voor jezelf, vanuit huis, online en dit kan vanaf elke plek in de wereld zijn. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een pc, laptop of tablet. Een vaste telefoon mag, maar is niet noodzakelijk. Want alles kan via het web verlopen. Alle talen zijn welkom.

Bereken jouw inkomstenTotale inkomsten:
0

Jouw inkomsten?

Je inkomsten hangen af van de hoeveelheid werk die je verricht. Jij bepaalt je eigen tarief. De kosten voor het platform zijn altijd minimaal en duidelijk.

Administratie?

Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, dat verloopt volledig automatisch. De administratie worden automatisch opgesteld en aan het einde van de maand ontvang je een samenvatting van de maand.

Beschikbare diensten

Telefoon

Voer telefoongesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Bellen kan via het web, via pc, laptop of tablet. Kan ook via vaste lijn!

Chat

Voer chatgesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Chatten kan via pc, laptop of tablet.

Mail consult

Beantwoord een mailconsult van klanten, waarbij je zelf het tarief bepaalt voor de beantwoording. Dit kan via pc, laptop of tablet.

Start vandaag

Aanmelden consulent bij Spirituele Lijn. Waar jij zelf de scepter zwaait over je eigen box, tarieven, locatie en werktijden.

Kom jij het team versterken

Het team van Spirituele Lijn bestaat uit allemaal zelfstandige ondernemers. die allen eenzelfde doel hebben. Van de lijn voor de klanten een succes maken. Ze doen bij elk spiritueel consult hun uiterste best om de klant het gevoel te geven. Jij hebt iets aan dit spiritueel consult. De kracht van spirituele Lijn is dan ook, een team dat ieder voor zich werkt. Geen bemoeienis met elkaar heeft. Ook geen aansturing. een ieder pakt als medium, paragnost, coach, therapeut zijn eigen verantwoordelijkheid.

Een spirituele hulpverlener van Spirituele Lijn draag niet alleen zorg voor topconsulten. Ze zorgen er ook voor dat geen enkele oproep wordt gemist. Omdat ze er zelf van doordrongen zijn, hoe vervelend dat voor een klant is. Dat ze op deze manier te werk gaan, komt omdat ze zelf alles kunnen bepalen.

Zwaai je eigen scepter

Als spiritueel topconsulent bij Spirituele Lijn kun je op werkelijk elk vlak je eigen scepter zwaaien.

 • Invullen van je box. Jij schrijft alle teksten volledig zelf. Je bepaalt welke foto bij je box komt te staan
 • Je werktijden. Deze bepaal jij ook helemaal zelf. Wel is het zo dat je minimaal zo’n 20 uur wekelijks online bent minimaal. Maar daar heb jij geen moeite mee. Omdat je het fijn vindt je medemens bewuster te maken in het leven te staan
 • Werklocatie. Ook deze bepaal jij helemaal zelf. Waar je je ook bevindt, al ben je op vakantie en je wilt een paar uur online zijn. Kan dat. Omdat je niet afhankelijk bent van een vaste telefoon om belconsulten te kunnen hebben. Zolang je internet hebt, kun je online zijn
 • Tarief voor de consulten. Ook deze bepaal helemaal zelf

Hierbij komt, dat je elke dag iets kunt veranderen. hetzij je werktijden, je profiel. Maar ook waarvoor je online staat. Een dag geen telefoonconsulten? Schakel je deze gewoon even uit. Wie weet ben je enthousiast geworden. Aanmelden als consulent kent geen geheimen meer. Dan zien we onderstaand formulier ingevuld van jou en wie weet, ben je binnen een paar dagen bij ons online.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha