Hoe werkt het

4Start je chat of telefoon gesprek

Disclaimer

Disclaimer. De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Eddie.EU is niet aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Analyse en publicatie door andere partijen dan Eddie.EU van de op deze site geplaatste informatie is, zonder schriftelijke toestemming van eddie.EU, niet toegestaan.

De consulenten werken allen voor zichzelf. Eddie.EU faciliteert alleen de consulenten, zodat zij hun spirituele gaven kunnen gebruiken voor anderen. Voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Zie ook op deze website de Algemene Voorwaarden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Zodat je goed voorbereid een spiritueel consult met een van de spiritueel consulenten van Spirituele hulplijn kunt starten. Je kunt bij ze terecht met al je vragen, let wel, de antwoorden die een consulent geeft, zijn voor eigen rekening van de desbetreffende consulent.

Uitgelichte profielen
Caroline>
Caroline
Desiree>
Desiree
Chantal>
Chantal

Gastenboek
2023-07-14
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor.
Gerard over Chantal
2023-07-14
Dank u voor dit prettige gesprek
Gerard over Chantal
2023-07-14
Wat een heerlijk luchting en fijn gessprek was dat. Ik kom zeker nog een keer bij je terug
Gerard over Chantal